Båtturen.

Igår åkte vi med Silja Galaxy. Vi har haft en jätte mysig båtresa, ätit god mat och spenderat pengar i taxfreen .. passade på att inhandla det som vi ska ha till midsommar hihi

igår kväll kl 00.00 svensk tid intog vi scenen på Silja.

Vilken fantastisk publik, vi hade så roligt, efter några låtar singback (man sjunger live fast till förinspelad musik) intog Time Machine scenen och gjorde oss sällskap i de två sista numren som blev ”Simply the best” &  ”I´m so exited” visst e vi riktigt sötsomriga i vår rosa outfit =D vi fick det filmat oh jag hoppas kunna få upp filmerna här på bloggen senare under veckan.

Direkt efter vi hade haft souncheck igår tog vi oss till en utav båtens alla restauranger närmare bestämt ”Happy lobster” och avnjöt den goda skaldjurstallriken med stockholmsskärgård som vacker utsikt!

det satt som smäck i magen innan spelning=)

Spelningen gick jätte bra, och vi trivs verkligen med bara två i gruppen..det var lite ovant i början  och en liten omställning när man jobbat i flera år som tre, men det känns verkligen som att vi är hemma nu =)

Idag hade vi en hel del tid att slå död på innan båten gick i land så jag tog en liten promenad ut på däck, solen sken och det var helt fantastiskt skönt.. fotade lite:

nu ligger jag hemma helt utmattad och ska ta igen all sömn jag missat, till veckan väntar en massa roligt och givetvis en hel del jobb… snart har jag semester=)

Annonser

One thought on “Båtturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: