Yesterday..

Igår glömde jag visst bort att blogga.. Oooops! 🙂
Dagen var lång, vi började med lite morgonmys och piff. Kl 11.15 skulle vi ha hämtat syrran som bor hemma hos mamma, men bilen satt fast i drivor av snö så det tog oss 20 min att ta oss ut från parkeringen. Väl ute på vägen hämtade vi upp Johanna (en aning försenade) och styrde kosan upp till Läkerol Arena där vi mötte pappa för en lunch. Sen in till stan. Handla dryck till kvällen och lite annat smått och gott. Vi hann vara hemma i en timme innan vi skjutsade iväg pappa & hans vän Danne på After Work. Hem igen. Vilade mina ögon i soffan till ljudet av På Spåret i en halv timme. Hann kolla klart på ovan nämnda program innan det var dax för kvällens piff. Kl 18.47 sprang vi till bussen i tron om att den gick 18.55… Men den gick 19.05!
Väl inne i stan mötte vi upp Marlene, Camilla & Erik! Först en stund på Brända bocken sedan vidare till oleary’s där vi hade bokat bord!
Jätte god mat serverades och stämningen var på topp 🙂 Marlene smet iväg lite tidigare pga jobb tidigt nästa morgon. Vi andra fortsatte till Goya där det kvällen till ära var taxfree priser i baren. Johanna slöt upp och det blev en helkväll som sent går att glömma.
Peace out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: